Drs. Astrid Warntjes
Referenties
 

Huguette Estourgie

Zakelijk leiding theater- & muziekproducties

“Een gedreven positieve vrouw met veel uiteenlopende talenten. Een snelle aanpakker die iedereen weet te enthousiasmeren en mensen in beweging brengt. Met haar creatieve en psychologische achtergronden heeft zij een breed scala aan vaardigheden dit in te zetten in verschillende projecten.


Astrid is een gedreven initiator met veel ideeën die steeds naar nieuwe uitdagingen zoekt zowel in de creatieve sector als in het sociale domein.


Een goed lachse inspirerende vrouw met veel humor waar je graag mee samenwerkt en projecten bedenkt. Een scherp, analytisch persoon die goed kan luisteren en je met de juiste adviezen nieuwe inzichten laat zien.”

In 2015 hebben wij als organisatie Astrid de opdracht gegeven om, voor het terugkerende evenement “De Slag om Zoutkamp 1589”, een theaterwandeling te schrijven en te produceren genaamd ‘De Verovering van Soltcamp’. Dit is opgevoerd in september/oktober 2016.


De getalenteerde theatermaakster was direct zeer enthousiast en heeft ons verrast met een fantastisch passend verhaal die nauw aansloot op het waar gebeurde historisch feit van De Slag om Zoutkamp dat zich daadwerkelijk afspeelde in het jaar 1589.


De opdracht was dat er gewerkt moest worden met amateurs en bovendien dat het te schrijven stuk laagdrempelig moest zijn voor alle lagen van de bevolking. Dit vergde extra inzet van haar. Hierover zijn wij meer dan tevreden.


De samenwerking tussen haar en de spelers; tussen haar en alle medewerkers was altijd voortreffelijk, ze was goed aanspreekbaar, altijd vrolijk en zag bij problemen alleen maar oplossingen. Ze verbond waar onregelmatigheden dreigden.


De karakters waren herkenbaar en haar teksten waren scherp en grappig. De acteurs konden er op energieke wijze hun eigen draai aan geven.


Ze is besluitvaardig waar het moest, stressbestendig en geduldig.


Kortom: een getalenteerde schrijfster, producent en regisseuse; artistiek en creatief; maar bovenal een lief en fijn mens.

Henk Zijlstra

Directeur van Dieverdoatsie dagbesteding

Eva Pantelakis

Regisseur ‘Zie Dali’

Welmoed van der Goot

Klachtenfunctionaris eerstelijns- en ouderenzorg

Astrid is een energieke doener die haar vele plannen verfrissend ten uitvoer brengt! Ik heb haar in haar kracht ontmoet als artistiek leider van het Compassieproject van SKSG.


Ik ben onder de indruk van haar artistieke ideeën, bevlogen werkwijze en haar secure voorbereiding en uitwerking. Wat ze doet, komt altijd helemaal goed!

In de samenwerking met Astrid als producent en projectleider, vind ik haar heel creatief, meedenkend en meelevend, daadkrachtig en organisatorisch heel sterk.


Typisch Astrid? Heel makkelijk contact leggen met allerlei verschillende mensen en hen betrekken bij een prachtig, gezamenlijk doel.

De keren dat ik met haar werkte viel het me steeds weer op.

Bij Astrid krijgen mensen zin om mee te doen, om hun talent te delen.


Ze is een prettig mens. Zowel voor jongeren als voor volwassenen zet ze zich voor 200% in.

Een groot cadeau om mee te mogen werken als regisseur en acteur.